De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Zuid-Limburg

Zonnepanelen in Zuid-Limburg laten plaatsen op uw schuine of platte dak, laat u in Limburg doen door Natuurlijk Energie. Dit ervaren bedrijf is zelf gevestigd in Midden-Limburg, te weten Maasbracht en heeft al op vele daken zonnepanelen geplaatst voor zowel particulieren als zakelijke klanten. De montagematerialen die Natuurlijk Energie gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit. De installatie die wordt gekozen hangt af van uw type dak.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Zonnepanelen Zuid-Limburg als duurzame oplossing

Zonnepanelen in Zuid-Limburg, van Sittard en Geleen t/m Maastricht en Valkenburg, kopen om op uw woning te laten plaatsen is een slimme bijdrage aan het milieu. Niet alleen draagt u zo uw steentje bij, ook verdient u de investering op termijn weer terug. Het is mogelijk, afhankelijk van uw gemeente in Zuid-Limburg, dat u subsidie krijgt op de aanschaf van zonnepanelen. En anders kunt u altijd informeren naar de Limburgse Stimuleringslening Duurzaam Thuis. Bent u eigenaar van uw woning dan kunt u tot €35.000,- lenen om uw huis te verduurzamen. Bent u huurder van een woning dan kunt u €25.000,- lenen. De looptijd van de lening tot bedragen van €7500,- is 10 jaar. Is het geleende bedrag groter, dan heeft u 15 jaar de tijd om de lening terug te betalen. Benieuwd wat de kosten bedragen van het plaatsen van zonnepanelen via Natuurlijk Energie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Titel project
NE-ned

Opbrengst zonnepanelen

Heeft u een lening nodig om zonnepanelen te laten plaatsen omdat u qua financiën op dit moment wat krapper bij kas zit? Dan bent u natuurlijk benieuwd hoeveel de zonnepanelen opleveren, gezien u de lening binnen een bepaalde tijd moet terugbetalen. Vraagt u een offerte aan, dan kunnen wij met behulp van scherpe satellietbeelden, uw gemiddelde energieverbruik en de stand van de zon ten opzichte van uw woning de kosten van de zonnepanelen en de terugverdientijd berekenen. U ziet dan ook direct hoe hoog uw lening moet zijn en of dit haalbaar is voor u. De op maat gemaakte offerte kunt u binnen 48 uur verwachten. Naast de kosten en terugverdientijd, laten wij ook zien hoe we de zonnepanelen op uw dak bevestigen.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Uw opbrengst bekijken via de app

Uw omvormer wordt aangesloten op uw internetverbinding. Via een app kunt u de opbrengst van uw zonnepaneel installatie dag en nacht volgen.

Waarom kiezen voor Natuurlijk Energie

Er zijn natuurlijk veel aanbieders van zonnepanelen. Natuurlijk Energie onderscheidt zich echter van hen op verschillende manieren. Persoonlijke aandacht voor u als onze klant staat bij ons centraal. Wij staan dan ook garant voor persoonlijk en eerlijk advies gebaseerd op uw situatie en u bent verzekerd van uitstekende service achteraf.

Niet alleen werken wij met de beste materialen, ook beschikken al onze monteurs over jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. Montage doen zij binnen een dag op een veilige en efficiënte wijze en ze laten uw woning of bedrijfspand uiteraard zeer netjes achter. In onze referenties kunt u lezen hoe anderen onze service hebben ervaren. 

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning