De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Weert

Kiest u voor zonnepanelen in Weert van Natuurlijk Energie, dan monteren onze gekwalificeerde en ervaren monteurs de zonnepanelen bij u binnen een dag. Dat betekent dat u aan het einde van de dag al zelf uw stroom opwekt! Natuurlijk Energie is van oorsprong een elektriciteitsbedrijf met ruimschoots ervaring als het aankomt op elektriciteit, waaronder ook elektra van zonnestroomsystemen.


IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Installatie zonnepanelen Weert

Hoe gaat de installatie van uw zonnepanelen in Weert in zijn werk? Wij komen graag bij u langs om u van persoonlijk en eerlijk advies te voorzien. Wij zetten ons zowel in voor particulieren als bedrijven in Limburg en Brabant. Onze focus ligt op kwaliteit van montage, de gebruikte materialen en een hoge service. Na goedkeuring voor de installatie gaan onze monteurs snel, veilig en efficiënt te werk. Aan het einde van de dag heeft u een goede werkende installatie en een huis dat netjes wordt achtergelaten door onze monteurs. 

Titel project
NE-ned

Omvormer zonnepanelen

Om zonnestroom om te zetten in normale wisselstroom is een omvormer nodig. Ook hierbij gaan wij voor kwaliteit. Wij werken met omvormers van deze fabrikanten: SolarEdge, Solis en Huawei. De reden is dat wij weten dat het zeer betrouwbare omvormers zijn en zorgen voor een hoog rendement. De omvormer die we bij u thuis installeren is geluidsstil. U ondervindt dus geen hinder in huis. 

 

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Uw opbrengst bekijken via de app

Uw omvormer wordt aangesloten op uw internetverbinding. Via een app kunt u de opbrengst van uw zonnepaneel installatie dag en nacht volgen.

Advies omvormer en laadpalen

Wij adviseren u graag welke omvormer voor u geschikt is. Dit hangt af van de zonnepanelen en het vermogen. Waar we de omvormer in uw woning of bedrijfspand plaatsen, overleggen we van te voren met u. De omvormer verbinden we met uw internet. Vervolgens download u een app zodat u eenvoudig via uw smartphone de opbrengsten kunt zien van uw installatie.

 

Naast zonnepanelen kunt u ook voor laadpalen bij Natuurlijk Energie terecht. Bij Natuurlijk Energie bent u verzekerd van een veilige montage als erkende installateur met veel ervaring. Wij werken uitsluitend met laadpaalmerken van de beste kwaliteit, zoals Mennekes, Eaton en EVBOX. Naast zakelijke klanten en particulieren installeren wij laadpalen ook bij algemene laadstations en particuliere nieuwbouwprojecten. We vertrekken als u precies weet hoe alles werkt.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning