De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Venray

Zonnepanelen in Venray laten plaatsen? Wanneer u kiest voor Natuurlijk Energie is montage binnen één dag al mogelijk. Zonnepanelen plaatsen is een taak voor de vakman. Daarom kunt u bij Natuurlijk Energie terecht voor monteurs met jarenlange ervaring. Onze monteurs plaatsen zonnepanelen zowel op platte daken als schuine daken. Uiteraard werken zij veilig en werken alleen met hoogwaardige montagematerialen. U bent ervan verzekerd dat uw installatie duurzaam is en decennia lang meegaat.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen Venray

Heeft u op dit moment geen financiële mogelijkheden om zonnepanelen in Venray op uw woning te laten leggen? Informeer dan eens naar de duurzaamheidslening in Limburg. Indien u investeert in uw woning en kiest voor energiezuinige of levensloopbestendige oplossingen, kunt u een beroep doen op de duurzaamheidsregeling via de Duurzaam Thuis-regeling. De rente van de lening is zeer scherp dus u heeft de lening snel weer terugverdiend. Ga naar de website www.limburg.nl/duurzaamthuis voor meer informatie.

Titel project
NE-ned

Laadpalen

Naast zonnepanelen kunt u ook voor laadpalen een beroep doen op Natuurlijk Energie. Wij zijn van oorsprong een elektra-bedrijf. Met 11 jaar allround ervaring binnen de elektra, kunnen wij binnen verschillende sectoren uw elektra installeren. Voorbeelden zijn woningbouw, scheepselektra, utiliteit en kantoorpanden. Datzelfde geldt dus voor laadpalen. Wij plaatsen deze voor particulieren, bedrijven, maar ook voor aannemers van nieuwbouwprojecten of voor algemene laadstations.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

De opbrengst via de app bekijken

De omvormer sluiten we aan op uw internetverbinding. Via een app volgt u de opbrengst van uw zonnepaneel installatie dag en nacht.

Natuurlijk Energie neemt u alles uit handen

Persoonlijke service voor u als onze klant staat bij ons centraal. We denken dan ook zoveel mogelijk met u mee en nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Hoe dat zich in de praktijk uitwijst? U kunt eenvoudig via onze website in twee stappen een offerte regelen en wij laten u een offerte op maat toekomen binnen 48 uur op basis van uw adres. Gaat u akkoord? Dan weet u precies waar u aan toe bent. Geen nare financiële tegenvallers achteraf dus.

Wilt u een duurzaamheidslening of subsidie aanvragen? Wij ondersteunen u graag hierbij. Ook vragen wij graag de btw voor u terug. Kortom, zonnepanelen laten plaatsen is met een paar klikken geregeld via Natuurlijk Energie. 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning