De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Venlo

Zonnepanelen in Venlo kan Natuurlijk Energie zowel voor u monteren op een plat of een schuin dak. Voor de montage gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen zodat wij een veilige en kwalitatief hoogwaardige montage kunnen garanderen. Op basis van uw dak type selecteren wij het correcte systeem.

Kies hieronder wat voor soort dak uw woning of bedrijfspand heeft.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Montage van zonnepanelen in Venlo op een plat dak

Als u een plat dak heeft is het plat dak systeem van Solar Construct ideaal. We gebruiken de componenten van dit systeem om uw zonnepanelen in een klassieke zuid opstelling te plaatsen. Als u liever een oost-west richting kiest, is dat ook mogelijk. De opstellingshoek van Solar Construct bedraagt 13 graden. Voor u betekent dat ongeacht de oriëntatie die u kiest een zeer goed rendement.

Titel project
NE-ned

Daksteunen

De daksteunen die wij gebruiken voor installatie op een plat dak kenmerken zich door duurzaamheid, kracht en tegelijkertijd lichtheid. Tegelijkertijd zijn de daksteunen licht omdat er zowel kunststof als aluminium is gebruikt. De daksteunen beschermen uw dakbedekking tegen schade door het uitzetten en krimpen van het systeem bij verschillende temperaturen. Ook zware wind is geen probleem: wij zorgen voor het optimale gewicht voor een veilige installatie.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan via onze website. U hoeft alleen aan te geven of u een particulier of ondernemer bent en uw adres aan te geven en binnen 48 uur sturen wij u een offerte toe. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

KIEZEN VOOR NATUURLIJK ENERGIE

Oorspronkelijk is Natuurlijk Energie een elektra bedrijf met meer dan 11 jaar ervaring in woningbouw, utiliteit en kantoorpanden. We hebben ons gespecialiseerd in elektra van zonnestroomsystemen. Daarvoor werken wij alleen met betrouwbaar materiaal van de hoogste kwaliteit. Installatie wordt gedaan door vakkundige monteurs. 

Zonnepanelen kunnen wij zowel bij particulieren als zakelijke klanten installeren. Persoonlijke aandacht voor u als onze klant staat bij ons centraal. U kunt rekenen op eerlijk en persoonlijk advies voor uw situatie. Na de installatie bent u eveneens verzekerd van goede service. Wij verzorgen bijvoorbeeld de btw-teruggave voor u.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning