De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen van Natuurlijk Energie

Montage binnen een dag

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en een goede service.

Monteren van zonnepanelen is geen eenvoudige klus en moet zorgvuldig gebeuren. Wij werken daarom enkel met ervaren en gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs zijn vakmannen en hebben meerdere jaren ervaring met het installeren van zonnepaneel installaties. Op het dak werken de monteurs veilig, hiervoor maken ze gebruik van valbescherming en steigers.

De montage van uw systeem gebeurt binnen een dag en aan het de eind van de dag wekt u uw eerste stroom zelf op. De monteur zal u uitleggen hoe uw systeem werkt en hoe u uw opbrengst kunt bekijken via een app op uw telefoon of tablet. De monteurs laten uw huis netjes achter en u ondervindt zo min mogelijk hinder tijdens de installatie.

Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u graag gebruik maken van een Duurzaamheidslening, kijk dan op de website van SVN (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting). Op deze website kunt u uw woonplaats invullen en dan ziet u in 1 oogopslag de mogelijkheden. 

Vraag een offerte aan!

benieuwd wat de prijs voor uw zonnepanelen is?

NE-ned

Garantie

Wij geven de garantie dat de installatie veilig werkend wordt opgeleverd. De installateurs waarborgen de veiligheid door te werken volgens de Nederlandse NEN 1010 normen. De volledige installatie wordt doorgemeten voordat de monteurs vertrekken.

Indien er bij u thuis een parallel geschakeld zonnepaneelsysteem met optimizers geinstalleerd is, kunnen wij ook op afstand de status van uw installatie bekijken. Als er zich storingen voordoen, kunnen wij op afstand met u meekijken. Indien nodig komen wij ter plekke om de storing te verhelpen.

Neem contact op

Laat een bericht achter