De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Valkenburg

Persoonlijk advies ontvangen over het laten plaatsen van zonnepanelen in Valkenburg? Neem contact op met Natuurlijk Energie gevestigd in Maasbracht of vraag een offerte op. Installateur Natuurlijk Energie legt zowel zonnepanelen op daken van particulieren als zakelijke klanten. Ook maakt het niet uit of u zonnepanelen wilt kopen voor platte of hellende daken.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Zonnepanelen in Valkenburg laten installeren

Wanneer u zonnepanelen in Valkenburg laat installeren door Natuurlijk Energie, weet u precies waar u aan toe bent. Wij voorzien u namelijk van een offerte op maat. Door gebruik te maken van scherpe satellietbeelden en uw adres, kunnen wij een nauwkeurige schatting doen van de kosten. Heeft u liever dat wij langskomen bij u op locatie, dan doen wij dat graag. Neem dan contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken. 

Titel project
NE-ned

Subsidie zonnepanelen

Hoewel u geen subsidie (meer) krijgt op het plaatsen van zonnepanelen in de gemeente Valkenburg, is het wel interessant om te investeren in zonnepanelen. Dat komt omdat u wel in aanmerking komt voor het duurzaamheidsfonds in de gemeente Limburg, met name als u zonnepanelen op projectmatige basis plaatst of gezamenlijk als particulier investeert. Afgezien van deze regeling kunt u ook btw over de kosten terugvragen bij uw belastingaangifte. U kunt dit ook geheel gratis aan ons uitbesteden.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Referenties

Bent u benieuwd naar het eindresultaat van diverse installaties? Neemt u dan een kijkje bij onze referenties. Hier ziet u verschillende projecten die wij recentelijk hebben uitgevoerd zowel op platte daken als schuine daken.

Zonnepanelen van Natuurlijke Energie

Onze missie is het duurzame energie voor iedereen in Limburg en Noord-Brabant toegankelijk te maken. Bij de zonnepanelen van Natuurlijke Energie bent u verzekerd van kwaliteit omdat wij uitsluitend werken met betrouwbaar materiaal. De gekwalificeerde en ervaren monteurs van Natuurlijk Energie voeren de montage binnen een dag uit. Dit doen zij veilig, efficiënt en zeer vakkundig. Na installatie meten we de gehele installatie door en laten wij alles netjes achter. Wij staan er garant voor dat de installatie werkend wordt opgeleverd. 

De omvormer die de zonnestroom omzet in constante wisselspanning wordt aangesloten op op uw internetverbinding. Onze monteurs leggen u vervolgens uit hoe u via de app die u installeert op uw smartphone of tablet kunt bekijken wat de opbrengst is van uw zonnepanelen. Niet voor niets staat Natuurlijk Energie er bekend om een hoge service te leveren gedurende alle stappen bij plaatsing, dus ook achteraf. 

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning