De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Sittard

Zonnepanelen in Sittard heeft Natuurlijk Energie al voor diverse particulieren en bedrijven geplaatst. Neem eens een kijkje bij onze referenties en laat u inspireren door de mogelijkheden. Natuurlijk Energie richt zich op Limburg en Noord-Brabant met kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen

 
IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Montage zonnepanelen Sittard

Wanneer u kiest voor installatie van zonnepanelen in Sittard door Natuurlijk Energie op uw woning of uw bedrijfspand, installeren onze monteurs ze binnen een dag bij u. Daarbij staat efficiëntie en veiligheid voorop. Onze monteurs werken met steigers en valbescherming. Na installatie leggen onze monteurs u uit hoe u de opbrengst kunt bijhouden van uw zonnepanelen. Dat is eenvoudig te zien via een app. De omvormer die de zonnestroom omzet in een constante wisselspanning van 230 volt, wordt daarvoor aangesloten op uw internetverbinding.

Titel project
NE-ned

Soorten omvormers

Natuurlijk Energie werkt met drie soorten omvormers van de gerenommeerde merken: SolarEdge, Solis en Huawei. Op basis van uw installatie en het geleverde vermogen. Bij de SolarEdge omvormer heeft u als voordeel dat wij op afstand de situatie kunnen bekijken en snel in kunnen grijpen in het geval van een storing. Uiteraard komen we langs als we het probleem op afstand niet kunnen oplossen. U bent dan ook te allen tijde verzekerd van goede service achteraf.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Uw opbrengst bekijken via de app

Uw omvormer wordt aangesloten op uw internetverbinding. Via een app kunt u de opbrengst van uw zonnepaneel installatie dag en nacht volgen.

De verschillen tussen de drie omvormers

Wat is het verschil tussen de omvormers?

 

  • SolarEdge: De SolarEdge omvormer is bestemd voor een parallel systeem en zorgt voor de optimale opbrengst voor ieder paneel. U heeft meer rendement (gemiddeld 5 procent). Dat geldt ook voor uw installatie bij schaduw. U heeft 12 jaar fabrieksgarantie op de SolarEdge omvormer met optimizers.
 
  • Huawei: De Huawei string-omvormer is geschikt voor een geschakeld systeem en is een hybride omvormer. Monitoring vindt plaats met een WiFi stick. De omvormer schakelt automatisch uit, mocht er iets niet goed of veilig zijn aangesloten. U krijgt 10 jaar fabrieksgarantie op de Huawei omvormer.
  • Solis: De Solis omvormer wordt eveneens ingezet bij een geschakeld systeem en is al gebruikt bij grootschalige projecten. De Solis-string omvormer wordt al verkocht in meer dan 100 landen en heeft zijn strepen dus al ruimschoots verdiend. Het is een beursgenoteerde fabrikant met meer dan 15 jaar ervaring. Ook bij de Solis string-omvormer krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie.
 

Wilt u meer weten over de passende omvormer voor uw situatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning