De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Sittard-Geleen

Zonnepanelen in Sittard-Geleen kopen en laten plaatsen doet u bij Natuurlijk Energie. U bent bij ons verzekerd van een vakkundige installatie, hoge service en systemen van de beste kwaliteit. Veiligheid wordt gewaarborgd door installateur Natuurlijk Energie en onze monteurs meten de gehele installatie na montage een keer door. Op die manier kan Natuurlijk Energie er garant voor staan dat onze zonnepanelen systemen werkend worden opgeleverd. Zonnepanelen kunt u bij Natuurlijk Energie kopen voor platte en hellende daken.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Subsidie zonnepanelen Sittard-Geleen

Op dit moment krijgt u in de regel geen subsidie op het laten plaatsen van zonnepanelen in gemeente Sittard-Geleen, waar de plaatsen Sittard, Geleen, Born, Munstergeleen, Limbricht, Grevenbicht, Buchten, Obbicht, Einighausen, Guttecoven, Holtum en Papenhoven onder vallen. U komt wel in aanmerking voor een lening van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. Dat geldt zowel voor particulieren als ondernemers. Ook komt u in de gemeente Limburg in aanmerking voor de Duurzaamheidslening. Let op: op dit moment krijgt u als woningeigenaar wel subsidie als u twee energiebesparende maatregelen voor uw woning laat uitvoeren. De subsidie kunt u in combinatie met de lening aanvragen.

Titel project
NE-ned

Offerte opvragen

Bij Natuurlijk Energie weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onvoorziene kosten te staan achteraf. Dat komt omdat wij er naar streven u binnen 48 uur een offerte op maat toesturen gebaseerd op uw woonadres, uw ligging ten opzichte van de zon en uw gemiddelde verbruik op jaarbasis. Door scherpe satellietbeelden te gebruiken, kunnen wij een nauwkeurig kostenplaatje schetsen voor uw situatie. Wilt u direct persoonlijk contact? Maak dan een afspraak met ons en wij komen graag bij u langs.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Vraag een offerte aan

BENIEUWD WAT U KUNT BESPAREN? VRAAG EEN OFFERTE AAN VIA ONZE WEBSITE. HEEFT U NOG VRAGEN? LAAT HET ONS WETEN EN NEEM CONTACT MET ONS OP.​

Referenties

Peter zegt: “vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel”. Hub zegt: “Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie”. Het zijn een paar voorbeelden van de ervaringen die onze klanten hebben.

Daarbij maakt het niet uit of u 10 zonnepanelen in Maasbracht wilt leggen, 20 zonnepanelen in Echt laat installeren, 22 zonnepanelen in Nunhem koopt of 27 zonnepanelen in Doenrade laat plaatsen: afhankelijk van uw budget en de ligging van uw woning adviseren wij u graag over het ideale aantal te plaatsen zonnepanelen. Bekijk al onze projecten en laat u inspireren.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning