De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Roermond

Wilt u zonnepanelen in Roermond op uw woning of op uw bedrijfspand laten plaatsen? Dan kunt u terecht bij Natuurlijk Energie. Het monteren van zonnepanelen doet Natuurlijk Energie zowel op platte als schuine daken. Natuurlijk Energie heeft meer dan 11 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en werken alleen met de beste materialen en zeer ervaren en vakkundige monteurs. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige en veilige installatie. 

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Montage van zonnepanelen Roermond op een schuin dak

U denkt al langer na over het laten installeren van zonnepanelen in Roermond op uw woning of uw bedrijfspand? Wacht niet langer en vraag een offerte aan. Wanneer u een schuin dak heeft, gebruiken we het Solar Construct montagesysteem. De montagesets die we hiervoor gebruiken bestaan uit vier componenten. Onze monteurs werken naderhand de kabels netjes weg. Met een kabel tool kunnen onze monteurs de kabels en stekkers snel en veilig bevestigen.

 
Titel project
NE-ned

Componenten montagesets

  • Unieke dakhaken: we gebruiken dakhaken om de constructie waarop de zonnepanelen komen te liggen aan de panlatten van uw dak te bevestigen.
  • Sterke en lichte montagerail: deze montagerail is een belangrijk onderdeel van de montageset. 
  • Universele module klem: door deze klem is het mogelijk om elke maat zonnepaneel te monteren.
  • Verlengde eindkap: het montagesysteem wordt afgewerkt met een zwarte eindkap. Hierdoor ziet de installatie er keurig uit op uw dak. 
 

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Meer informatie

Wilt u meer weten of direct een persoonlijke offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan via het offerteformulier op onze website.

Werkwijze Natuurlijk Energie

Montage van de zonnepanelen doen onze monteurs binnen een dag. Dat betekent dus dat u aan het einde van de dag uw eigen stroom opwekt. We gebruiken een omvormer om uw zonnepanelen aan te sluiten op het lichtnet. De omvormer zorgt ervoor dat uw zonnestroom omgezet wordt in constante wisselspanning van 230 volt. 

Wij werken met drie verschillende omvormers van de hoogstaande merken SolarEdge, Solis en Huawei. De omvormer die wij u adviseren hangt af van uw zonnepanelen en het vermogen dat ze leveren. Tot slot, sluiten onze monteurs de omvormer aan op uw internetverbinding. Via een app kunt u de opbrengst van uw zonnepanelen volgen.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning