De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Panningen

Zonnepanelen in Panningen laten plaatsen op uw bedrijfspand of uw eigen woning neemt Natuurlijk Energie graag voor haar rekening. We plaatsen zonnepanelen zowel op schuine als op platte daken. Daarbij bent u verzekerd van een hoog rendement. Bij de installatie van het systeem werkt Natuurlijk Energie alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Kwaliteit en veiligheid worden hierdoor gegarandeerd.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Opbrengst zonnepanelen Panningen

Het rendement van uw zonnepanelen in Panningen kunt u zelf volgen via de app die u op uw smartphone of tablet installeert. Onze monteurs laten u zien hoe u uw opbrengst kunt inzien. Hiervoor is het noodzakelijk om een omvormer te installeren die de zonnestroom van uw zonnepanelen in een constante wisselspanning van 230 volt. De plaats waar we de omvormer neerzetten bespreken we graag met u. Geen zorgen, de omvormer maakt nauwelijks geluid, dus u ondervindt er verder geen hinder van. De omvormer wordt aangesloten op het internet zodat u zelf dag en nacht de opbrengst kunt inzien.

Titel project
NE-ned

Persoonlijke benadering staat centraal

Bij Natuurlijk Energie staat de persoonlijke benadering van al onze klanten centraal. Dat merkt u al in het begin. Niet voor niets voorzien wij u van eerlijk advies en krijgt u een offerte op maat, geheel gebaseerd op uw situatie. U weet precies waar u aan toe bent en komt bij ons nooit voor nare financiële verrassingen achteraf te staan. Na de vakkundige installatie kunt u rekenen op de goede service van onze monteurs.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Uw opbrengst bekijken via de app

Uw omvormer wordt aangesloten op uw internetverbinding. Via een app kunt u de opbrengst van uw zonnepaneel installatie dag en nacht volgen.

De omvormers

Afhankelijk van het systeem dat voor u het meest geschikt is wordt de omvormer bepaald. De SolarEdge met optimizers voor een parallel systeem geeft gemiddeld 5 procent meer rendement en biedt de optimale opbrengst voor ieder paneel. Ook bij schaduw geldt meer rendement. De Huawei string-omvomer is een hybride omvormer voor een serie geschakeld systeem. Monitoring vindt plaats door middel van een WiFi-stick.

Is er iets niet goed of niet veilig op uw dak aangesloten, dan schakelt de omvormer automatisch uit. Tot slot, is er de Solis string-omvormer voor een serie geschakeld systeem. Dit is een van de topmerken in China en verkocht in 100 landen. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op dit product.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning