De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Maastricht

U wilt zonnepanelen in Maastricht op uw bedrijfspand laten plaatsen of u denkt er al langer over om zonnepanelen te laten plaatsen omdat u iets terug wilt doen voor het milieu. Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op dus op termijn verdiend u uw investering ook weer terug. Een ideale manier om zowel uw steentje bij te dragen aan het milieu én eveneens nog te besparen op energiekosten. Benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen? Vraag een offerte op bij Natuurlijk Energie. Tip: informeer bij uw gemeente of u in aanmerking komt voor een subsidie. Op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVN) kunt u  bekijken of een duurzaamheidslening voor uw situatie van toepassing is.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Zonnepanelen Maastricht laten plaatsen door Natuurlijk Energie

Natuurlijk Energie plaatst al jaren zonnepanelen in onder andere Maastricht bij zowel zakelijke klanten als particulieren. Wij hebben als elektra-bedrijf meer dan 11 jaar ervaring als het gaat om elektra, waaronder zonnepanelen en laadpalen. Wij geloven dat duurzame energie voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en we voorzien u graag van persoonlijk en eerlijk advies.

Titel project
NE-ned

Zonnepanelen op platte en schuine daken

Het maakt niet uit wat voor soort dak u heeft. Natuurlijk Energie installeert zonnepanelen zowel op platte als schuine daken. Een omvormer is nodig om de zonnestroom om te zetten in constante stroom van 230 volt. De monteur gaat met u in gesprek om te bepalen waar de omvormer binnenshuis wordt neergezet. U heeft geen last van de omvormer omdat deze geluidsstil is. Afhankelijk van de installatie die het best bij uw situatie past wordt de omvormer bepaald.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Referenties

Alle installaties worden door Natuurlijk Energie netjes afgewerkt. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Neem eens een kijkje bij onze referenties.

Kwaliteit is troef

Kiest u voor Natuurlijk Energie dan kiest u voor kwaliteit. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige merken voor onze installatiesystemen. Naast kwaliteit kunt u ook rekenen op onze hoge service. Onze monteurs zijn stuk voor stuk vakmensen als het aankomt op de montage van uw installatie. Zij werken veilig (maken gebruik van steigers en valbescherming) en efficiënt (plaatsen uw installatie binnen een dag).

Ook beschikken zij over alle benodigde certificaten en leggen u na installatie uit hoe het systeem werkt. U download een app op uw tablet of smartphone waarin u de opbrengst van uw zonnepanelen kunt bekijken. 

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning