De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Limburg

Wil je zonnepanelen in Limburg kopen, om op je dak of op je bedrijfspand te laten plaatsen? Neem dan contact op met installateur Natuurlijk Energie, gevestigd in Maasbracht. Kwaliteit staat bij ons voorop. U bent verzekerd van goede montage, de beste materialen en goede service. Het monteren van zonnepanelen is een klus voor de specialist. Daarom werkt Natuurlijk Energie met zeer ervaren monteurs. Onze monteurs werken veilig door gebruik te maken van valbescherming en steigers. Installatie van zonnepanelen doen onze monteurs in één dag. Aan het einde van de dag wekt u dus al zelf uw eigen stroom op. Onze monteurs laten u zien hoe u de opgewekte stroom kunt monitoren via uw telefoon of tablet. Uiteraard laten onze monteurs uw woning of bedrijfspand netjes achter.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Zonnepanelen Limburg voor particulier en bedrijven

Zonnepanelen in Limburg – van Venlo en Roermond tot en met Sittard en Heerlen – leggen wij voor particulieren op nagenoeg elke soort woning: op vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, rijtjeshuizen en schuren. Bent u een bedrijf en heeft u interesse in het kopen van zonnepanelen? Neem contact op met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord. Een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Vul hiervoor het offerteformulier in. Dit kost maar 2 minuten van uw tijd.

Titel project
NE-ned

Omvormer zonnepanelen

Een omvormer is nodig als u zonnepanelen laat installeren. Deze zorgt ervoor dat uw zonnestroom wordt omgezet in wisselstroom. Ook zorgt de omvormer ervoor dat de wisselstroom de juiste spanning krijgt. U kunt dus het belang van een goede combinatie tussen zonnepaneelsysteem en omvormer wel voorstellen! Er zijn verschillende soorten omvormers. Vraag onze adviseurs naar de juiste omvormer voor uw situatie.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Uw opbrengst bekijken via de app

Uw omvormer wordt aangesloten op uw internetverbinding. Via een app kunt u de opbrengst van uw zonnepaneel installatie dag en nacht volgen.

WAAROM KIEZEN VOOR NATUURLIJK ENERGIE​

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Natuurlijk Energie voor de installatie van uw zonnepanelen. U bent bij ons verzekerd van de beste prijs en eerlijk advies en hulp. Dat begint bij het opstellen van een persoonlijke offerte op maat. Met behulp van satellietbeelden, het in kaart brengen van 

uw energieverbruik en de stand van de zon  ten opzichte van uw woning laten we u graag zien hoe wij te werk gaan met de installatie. We maken de kosten inzichtelijk en berekenen wat uw terugverdientijd is. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt niet voor onvoorziene kosten achteraf te staan. Afhankelijk van uw gemeente komt u ook in aanmerking voor subsidie.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning