De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Kerkrade

Er zijn veel bedrijven die zonnepanelen in Kerkrade kunnen plaatsen op het dak van uw woning of uw bedrijf. Kiest u voor Natuurlijk Energie, dan profiteert u van voordelen. Wij geloven in persoonlijke service. Dat begint al met een offerte op maat. Wilt u dat wij langskomen, neemt u dan contact met ons op. Wij voorzien u van eerlijk advies. Zonnepanelen plaatsen wij zowel op platte als schuine daken. 

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Duurzaamheidslening zonnepanelen Kerkrade

Het is erg handig om op dit moment zonnepanelen in Kerkrade te laten plaatsen. Dat komt omdat u in aanmerking komt voor de duurzaamheidslening die de Provincie Limburg heden hanteert. Niet alleen als woningeigenaar komt u hiervoor in aanmerking, ook als u huurder van een woning bent kunt u deze lening aanvragen. Het minimumbedrag is €2500,-. Voert u twee energiebesparende maatregelen uit, dan komt u zelfs in aanmerking voor de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). U vindt meer informatie op de website van de gemeente Limburg.

Titel project
NE-ned

De omvormer

Plaatsen wij zonnepanelen op uw dak, dan installeren wij een omvormer die we aansluiten op het lichtnet (in de meterkast) en op uw internetverbinding. Wij gebruiken alleen omvormers van gerenommeerde fabrikanten, zoals SolarEdge, Solis en Huawei. Afhankelijk van uw zonnepanelen wordt de omvormer bepaald. De zonnestroom van uw zonnepanelen wordt door de omvormer omgezet in wisselstroom van 230 volt. Door de aansluiting op uw internetverbinding kunt u de opbrengst bekijken van uw zonnepanelen wanneer u wilt. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is het downloaden van een app. Onze monteurs leggen u graag alles uit. 

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Referenties

Alle installaties worden door Natuurlijk Energie netjes afgewerkt. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Neem eens een kijkje bij onze referenties.

Referenties

We worden geroemd om onze snelle levering en service. Nagenoeg elke klant noemt onze monteurs vriendelijk en deskundig. Wilt u een idee hebben hoe zonnepanelen er op uw dak komen uit te zien? Bekijk dan onze recente projecten. U ziet hier zowel grote als kleine projecten.

Van de 8 zonnepanelen die wij op een woning in Posterholt  hebben gelegd tot en met de 58 zonnepanelen op twee woningen in Doenrade. Weet u niet goed hoeveel zonnepanelen u wilt laten plaatsen? Vraag ons gerust om advies. 

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning