De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Horst

Een offerte aanvragen voor zonnepanelen in Horst doet u al in twee stappen bij Natuurlijk Energie. U geeft simpelweg aan of u ondernemer bent of particulier en wat uw postcode en huisnummer is. Als u een schatting geeft wat u jaarlijks gebruikt, kunnen wij met behulp van scherpe satellietbeelden en de ligging van uw huis of bedrijfspand ten opzichte van de zon een offerte op maat voor u maken. Wilt u liever dat wij langskomen om de situatie ter plekke bij u te beoordelen, dan kunnen we uiteraard een afspraak maken. 

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Zonnepanelen in Horst en de rest van de regio

Installateur Natuurlijk Energie plaatst zonnepanelen in Horst en de rest van Limburg. Zelf zijn wij gevestigd in Maasbracht en richten ons naast Limburg ook op Noord-Brabant. Wij geloven dat duurzame energie voor iedereen beschikbaar moet zijn in Limburg en Noord-Brabant. Naast zonnepanelen plaatsen wij ook laadpalen in onder meer Venlo, Maastricht, Panningen, Geleen, Helden, Heerlen, Echt, Sittard, Roermond, Venray en Weert. 

Titel project
NE-ned

Garanties op zonnepanelen

Wanneer Natuurlijk Energie de zonnepanelen op uw platte of schuine dak installeert, staan wij er garant voor dat we de installatie veilig opleveren. Dat doen onze monteurs door de installatie voordat zij vertrekken goed door te meten. Bovendien werken onze monteurs volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. Wilt u zonnepanelen kopen bestaande uit een parallel geschakeld zonnepaneelsysteem met optimizers, dan kunnen wij ook op afstand de status aflezen van uw installatie.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Uw opbrengst bekijken via de app

Uw omvormer wordt aangesloten op uw internetverbinding. Via een app kunt u de opbrengst van uw zonnepaneel installatie dag en nacht volgen.

Subsidie en/of Duurzaamheidslening

Afhankelijk van uw gemeente is het mogelijk dat u subsidie krijgt op het laten plaatsen van zonnepanelen. Of dit het geval is kunt u navragen bij uw gemeente. In Limburg kunt u een Duurzaamheids-lening krijgen voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Op die manier stimuleert de gemeente om particulieren en ondernemers te investeren in duurzame energie. De Duurzaamheidslening blijkt een groot succes te zijn en met deze lening loopt Limburg voorop in Nederland.

Naast bedrijven en woningeigenaren kunnen ook instellingen en huurders een lening afsluiten met een forse korting op de rente van de financiering. Lees meer over het minimale bedrag dat u dient te lenen en de looptijd van de lening. De Duurzaamheidslening is een annuïteitenlening, zodat u het bedrag dat u heeft geleend aan het einde van looptijd heeft terugbetaald.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning