De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Helden

Zonnepanelen in Helden kopen? Kies voor installateur Natuurlijk Energie, gevestigd in Maasbracht. In slechts een paar stappen kunt u een offerte opvragen. Zonnepanelen plaatsen wij zowel bij particulieren als zakelijke klanten. Montage is daarbij zowel mogelijk op een plat dak of een schuin dak. Bij montage van zonnepanelen kunt u rekenen op kwaliteit als u kiest voor Natuurlijk Energie. Ook bent u verzekerd van goede montage en een hoge service ook nadien we de zonnepanelen hebben geplaatst. 

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Monteurs zonnepanelen Helden

Onze monteurs die uw zonnepanelen in Helden plaatsen zijn stuk voor stuk vakmensen. Zij gaan zorgvuldig en efficiënt te werk en maken gebruik van valbeveiliging en steigers zodat ze te allen tijde veilig werken. Ook beschikken ze over jarenlange ervaring. Montage vindt plaats binnen een dag. Aan het einde van de dag wekt u uw eigen stroom al op. De opbrengst kunt u eenvoudig inzien via een app op uw smartphone of tablet. De installateur laat u aan het einde van de dag zien hoe dit in zijn werk gaat. Tijdens de montage zorgen onze monteurs ervoor dat u zo min mogelijk last van hen hebt.

Titel project
NE-ned

Laadpalen

Naast zonnepanelen kunt u ook een beroep doen op Natuurlijk Energie voor laadpalen. Niet voor niets is Natuurlijk Energie oorspronkelijk een elektrobedrijf. Laadpalen kunnen wij zowel installeren bij uw woning of uw bedrijfspand. Voor advies, aankoop, installatie of onderhoud van uw laadpalen staan wij graag tot uw dienst. Bij installatie van laadpalen kiezen wij voor laadpaal merken van hoge kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn Mennekes, EVBOX en Eaton.  

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Referenties

Bent u benieuwd naar het eindresultaat van diverse installaties? Neemt u dan een kijkje bij onze referenties. Hier ziet u verschillende projecten die wij recentelijk hebben uitgevoerd zowel op platte daken als schuine daken.

De omvormer

De omvormer is nodig om de zonnestroom om te zetten in constante wisselspanning van 230 volt. Op die manier kunnen wij de zonnepanelen aansluiten op het lichtnet. U krijgt een omvormer van SolarEdge, Solis of Huawei, stuk voor stuk topfabrikanten. De omvormers van deze fabrikanten staan bekend om hun betrouwbaarheid en hun hoge rendement. 

 De keuze voor de juiste omvormer baseren wij op de zonnepanelen die wij bij u plaatsen. De plaats van de omvormer wordt in samenspraak met u bepaald en geplaatst. Zonnepanelen kopen in combinatie met subsidie? Ga dit na bij uw gemeente.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning