De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Heerlen

Zonnepanelen in Heerlen kopen via Natuurlijk Energie? Natuurlijk! Installateur Natuurlijk Energie is duidelijk, correct, vriendelijk, deskundig ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed, alles ruimen ze na installatie netjes op en de prijs is zeker goed.”: het zijn slechts enkele ervaringen van onze tevreden klanten. Montage van zonnepanelen voeren wij zowel uit op platte als schuine daken. 

Kies hieronder wat voor soort dak uw woning of bedrijfspand heeft.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Kosten zonnepanelen Heerlen

Benieuwd naar de kosten voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Heerlen? Vraag een offerte aan en wij sturen u binnen 48 uur een offerte op maat toe. De prijs voor de zonnepanelen wordt bepaald aan de hand van uw adres. Heeft u op dit moment niet de financiële middelen om de zonnepanelen aan te schaffen? Informeer dan eens naar de duurzaamheidslening via www.limburg.nl/duurzaamthuis. U komt in aanmerking voor deze lening als u duurzaam investeert in uw woning, bijvoorbeeld door te kiezen voor zonnepanelen. Afhankelijk van uw gemeente is het ook mogelijk dat u subsidie krijgt. Informeer ernaar bij de gemeente.

Titel project
NE-ned

Opbrengst zonnepanelen

Als u twijfelt over het aanvragen van een duurzaamheidslening, bedenk dan dat u deze lening op termijn weer terugverdiend. Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op en bespaart u op uw energierekening. Onze monteurs sluiten de omvormer die de zonnestroom omzet in constante wisselspanning van 230 volt aan op uw internetverbinding. Via een app op uw smartphone of tablet kunt u dag en nacht bekijken wat de opbrengst is van uw zonnepanelen en kunt u dus ook uw terugverdientijd berekenen. Uiteraard kunnen wij ook voor u een inschatting maken wat de terugverdientijd is.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag een offerte aan via onze website. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Referenties

Van zonnepanelen in Geleen tot aan Kerkrade en Roermond. Natuurlijk Energie is gevestigd in Maasbracht en gelooft dat heel Limburg en Brabant moet kunnen profiteren van duurzame energie via zonnepanelen. Natuurlijk Energie beschikt over gecertificeerde monteurs zodat we u altijd de best mogelijke oplossing kunnen bieden.

Op onze website ziet u recente projecten die wij hebben opgeleverd. Laat u inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie? Wij staan u graag te woord!

 

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning