De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Geleen

Zonnepanelen in Geleen laat u plaatsen door installateur Natuurlijk Energie. U profiteert namelijk van verschillende voordelen. Allereerst staan wij garant voor een perfecte installatie door onze vakkundige monteurs die beschikken over jarenlange ervaring. U krijgt van ons altijd persoonlijk en eerlijk advies zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan achteraf. Natuurlijk Energie werkt alleen maar met betrouwbaar materiaal en ook na de installatie kunt u rekenen op onze betrouwbare service. 

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Zonnepanelen Geleen schuin dak

Zonnepanelen in Geleen kopen voor een schuin dak? In dit geval gebruiken wij het Solar Construct montagesysteem. De installatie kunnen wij snel en professioneel uitvoeren. De montageset bevat vier elementen. De constructie wordt bevestigd met unieke dakhaken aan de panlatten van uw dak. De montagerail waarop de panelen worden geplaatst is 30 procent sterker en lichter door het gebruik van aluminium. Door gebruik te maken van de universele module klem zijn we in staat om elke maat zonnepaneel te monteren. Na de installatie van de zonnepanelen werken we alles netjes af met een verlengde zwarte eindkap zodat uw systeem een nette aanblik heeft.

Titel project
NE-ned

Montage op een plat dak

Voor een plat dak gebruikt installateur Natuurlijk Energie het systeem Solar Construct. Met dit systeem kunnen we innovatief, kwalitatief en efficiënt werken. Door de opstellingshoek van 13 graden behalen uw panelen ongeachte de opstelling een goed rendement. De daksteunen die we gebruiken zijn van aluminium en kunststof materialen zodat ze duurzaam, sterk en licht zijn. Niet alleen wordt het gewicht van de installatie hierdoor minder, ook is dit bescherming voor uw dak bij heel koud of heel warm weer. Voor een veilige installatie maken we van te voren een ballast berekening voor het optimale gewicht aan ballast.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Referenties

Nieuwsgierig hoe Het eindresultaat van onze zonnepanelen op daken eruit ziet? Neemt u dan een kijkje bij onze referenties.

De garantie

Onze monteurs zorgen voor een veilige, snelle en werkende installatie. Zij werken volgens de NEN 1010 normen, dat betekent dat zij veilig werken. Uiteraard rekenen de monteurs uw installatie door, voordat zij vertrekken. Tevens kunnen wij de status van uw installatie op afstand bekijken, mits u gebruik heeft gemaakt van een parallel geschakeld zonnepaneelsysteem. 

Is er een storing, dan maken we snel een afspraak en komen langs om de storing te verhelpen. Benieuwd naar de prijs van onze zonnepanelen? Vraag in enkele stappen een offerte aan. Heeft u recht op subsidie voor zonnepanelen? Dat hangt af van uw gemeente, in het geval van Geleen uiteraard Sittard-Geleen. Vraag dit na.

 

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning