De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Zonnepanelen Brunssum

Zonnepanelen in Brunssum kopen? Natuurlijk Energie, gevestigd in Maasbracht, is met een half uurtje bij u. Natuurlijk Energie vindt persoonlijke aandacht heel belangrijk, daarom komen wij graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een offerte op maat. U kunt deze als u dat liever heeft ook direct via de website aanvragen. Ook dan bent u overigens verzekerd van een offerte op maat. Hiervoor werken wij met zeer scherpe satellietbeelden en de ligging van uw woning. Ook uw historisch energieverbruik nemen we hierin mee. U hoeft enkel uw postcode en huisnummer in te vullen of de adresgegevens van uw bedrijf. Zonnepanelen installeren wij zowel op platte als hellende daken.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Subsidie zonnepanelen Brunssum

Hoewel er geen lokale subsidies zijn voor zonnepanelen in Brunssum, is investeren in duurzame energie zowel voor bedrijven als particulieren interessant. Aan duurzame energie wordt door gemeente Brunssum namelijk veel aandacht besteed, dus er zijn meerdere regelingen die interessant voor u kunnen zijn. Informeer bij de gemeente wat uw mogelijkheden zijn. Wat betreft de btw-teruggave hoeft u niets te doen: wij regelen dit graag voor u. Persoonlijke aandacht betekent bij Natuurlijk Energie dus ook goede service achteraf. 

Titel project
NE-ned

Besparen op energie

Als u investeert in zonnepanelen helpt u niet alleen het milieu een handje, ook merkt u dit in uw portemonnee. Als Natuurlijk Energie de zonnepanelen bij u heeft geïnstalleerd, begint u direct aan het einde van de dag met het opwekken van uw eigen stroom. U begint dan dus op dezelfde dag al met besparen op uw energiekosten. Om uw opbrengst te kunnen zien hoeft u alleen maar een app te installeren op uw smartphone of tablet. U heeft daarna dag en nacht inzage in de opbrengst van uw zonnepanelen. Benieuwd hoe lang het duurt voordat u de investering in zonnepanelen heeft terugverdiend? Wij rekenen het graag voor u uit.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Referenties

Alle installaties worden door Natuurlijk Energie netjes afgewerkt. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Neem eens een kijkje bij onze referenties.

Laadpalen

Wist u dat u naast zonnepanelen ook voor laadpalen bij Natuurlijk Energie terecht kunt? Niet voor niets zijn wij van oorsprong een elektrobedrijf. We hebben ruim 11 jaar ervaring als het gaat om elektra. Laadpalen leveren wij aan particulieren, bedrijven, algemene laadstations en nieuwbouwprojecten. Wij adviseren u graag over het laten installeren van laadpalen en ook voor het onderhoud kunt u ons inschakelen.

U bent tevens verzekerd van een vriendelijke prijs voor de beste merken, zoals Mennekes, EVBOX en Eaton. Na installatie vertrekken we pas als het voor u duidelijk is hoe alles werkt.Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning