Commercieel medewerker binnendienst die weet te scoren

Functie met groeimogelijkheden

Zoek jij een uitdagende, afwisselende baan in de groeiende markt van zonnepanelen? Wil je jouw ervaring optimaal inzetten in de commercie bij een sterk groeiend bedrijf? Dan is de verkoopfunctie als commercieel medewerker binnendienst bij Natuurlijk Energie Nederland B.V. echt iets voor jou! Wij zijn op korte termijn op zoek naar een assertieve, spontane en enthousiaste collega voor ons team.

Jij

Met jouw commerciële hart en duidelijk verhaal maak je potentiële klanten graag enthousiast voor duurzame energie. Je voert telefonische verkoopgesprekken waarin je potentiële klanten adviseert en overtuigt van het aanbod van Natuurlijk Energie. Jouw advies is altijd afgestemd op de wensen en behoeften van potentiële klanten. Jij zet dus de klantvraag voorop en biedt een oplossing die binnen de technische en financiële mogelijkheden het meeste rendement oplevert. Doordat je van begin tot eind betrokken bent bij het gehele verkoopproces bouw je al snel een duurzame relatie op met jouw klant.

Je zorgt ervoor dat offertes tijdig worden opgevolgd en schouwingen worden ingepland. Je houdt lead- en orderstatussen bij en houdt de administratie goed op orde. Scherpe doelstellingen en afspraken zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf én anderen haalt. Je kunt goed organiseren, plannen en schakelt gemakkelijk tussen verschillende systemen.

Wij

Natuurlijk Energie B.V. is van oorsprong een elektrabedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op alle gebieden van elektra, gespecialiseerd in elektra van zonnestroomsystemen. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak.

We streven er naar duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken. Wij zijn een duurzaam merk met een duurzaam product: dat maakt het verkoopvak bij Natuurlijk Energie nog mooier. In het verkoopteam werk je nauw samen met onze commercieel directeur.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende commerciële functie in een jong, energiek en snelgroeiend team en bedrijf
 • Een baan voor 40 uur in de week
 • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Je krijgt de kans om deze uitdagende functie zelfstandig in te vullen en je snel alle materie eigen te maken. Onze ervaren collega’s ondersteunen je graag om processen te stroomlijnen en snel je weg te vinden.

Wat wij vragen

 • Enige verkoopervaring in een soortgelijke functie
 • Motiverend en communicatief sterk
 • Commercieel ingesteld en resultaat gedreven
 • Ervaring met plannen is een pré
 • MBO/HBO denk- en werkniveau
 • Woonachtig in omgeving Maasbracht
 • In het bezit van een rijbewijs

Ja, dat klinkt goed!

Zit je nu met een grote glimlach achter je scherm en denk je dit is dé functie voor mij? Wacht dan niet langer en vertel ons in een e-mail waarom we voor jou moeten kiezen. Stuur je motivatie met een CV vandaag nog naar s.salet@ne-nederland.nl. Hopelijk tot snel!

Heb je nog vragen? Mail of bel dan met Sjors Salet, operations manager Natuurlijk Energie Nederland B.V:
s.salet@ne-nederland.nl
0475 – 22 77 00