De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Groepenkast

Altijd een veilige groepenkast!

Kwaliteit en veiligheid staan bij Natuurlijk Energie op één. Als elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in zonnestroom kijken we daarom altijd naar de staat van uw huidige groepenkast. Ook als u al zonnepanelen heeft of ze elders afneemt, staan wij u bij om uw veiligheid te garanderen. 

Voorkom brandschade!
Oudere groepenkasten zijn meestal niet geschikt voor zonnestroom installaties. Wanneer er een zonnestroom systeem aangesloten wordt op een oudere groepenkast, loopt er te hoge stroom doorheen. In het ergste geval kan die overbelasting brand veroorzaken. Dat kan echter makkelijk voorkomen worden met een veilig geïnstalleerde, toekomstbestendige groepenkast. Soms volstaat het om enkel de aardlekschakelaar, het railsysteem of de bedrading te vervangen. Andere keren wordt een zonnestroom-installatie enkel veilig door de gehele set te vervangen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om brandschade te voorkomen. 

De voordelen van onze groepenkasten: 

  • Klaar voor de toekomst
  • Geschikt voor het aansluiten van zonnepanelen 
  • Geschikt voor innovatieve technieken zoals laadpalen, infrarood verwarming, thuisaccu, warmtepomp en elektrische cv-ketel
  • Van het betrouwbare merk Eaton 
  • Na installatie ontvangt u een erkend keuringsrapport 
 

Keuringsrapport
Na installatie van uw groepenkast ontvangt u een erkend keuringsrapport. Dit rapport is in lijn met de vakbond van verzekeraars en geeft de goedkeuring voor aansluiting van zonnepanelen of andere zonnestroom-systemen.

Installatienormen
Wij werken altijd volgens de geldende installatienormen:

  • NEN 1010:2015 
  • NPR2017
 

Wij leveren veilige groepenkasten, zonnepanelen en laadpalen o.a. in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland, waaronder in Venlo, Maastricht, Kerkrade, Brunssum, Horst, Panningen, Geleen, Helden, Heerlen, Echt, Sittard, Roermond, Venray en Weert.

Contact gegevens

0475 – 22 77 00

Adres
Lijnpad 7
6051 DW Maasbracht

Vraag een offerte aan!

Benieuwd wat de prijs is voor een zonnepaneel?

Neem contact op

Laat een bericht achter