De toekomstvisie van Natuurlijk Energie:

Duurzaamheidslening Limburg

Met een duurzaamheidslening in Limburg kunt u snel en eenvoudig investeren in uw woning. Niet alleen vergroot u hierdoor uw wooncomfort, ook bespaart u geld op uw energierekening. Bovendien draagt u uw steentje bij aan het milieu. Mooi meegenomen: u verdient de lening zo weer terug! Via de Duurzaam Thuis-regeling kunt u hiervoor een lening afsluiten. Bovendien is de rente voor deze lening zeer aantrekkelijk.

IMG_4541

Zonnepanelen

Natuurlijk Energie gaat voor kwaliteit. Wanneer u een zonnepaneel installatie aanschaft zijn een aantal dingen heel belangrijk: Goede montage, materialen van hoge kwaliteit en service.

Titel project

Laadpalen

Wilt u een laadpaal bij u thuis installeren? Een laadpaal is een complex apparaat en heeft een groot vermogen dat buitenshuis geplaatst wordt. Een veilige montage is van groot belang.

Waalwijk, Noord Brabant, Netherlands - Solar panels on the roof of a house for green power and a better environment.

Natuurlijke energie

Natuurlijk Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Wij streven ernaar duurzame energie, nu en de komende jaren.

Vraag een offerte aan

Wil jij weten wat de kosten zijn?

Aanpassingen woning met duurzaamheidslening in Limburg

Met de duurzaamheidslening in Limburg maakt u uw woning energiezuinig of levensloopbestendig. Wanneer uw woning te veel energie verbruikt, kunt u dit snel oplossen met de lening. U hoeft enkel een paar aanpassingen uit te voeren. Denk daarbij aan het laten plaatsen van zonnepanelen van bijvoorbeeld installateur Natuurlijk Energie of kiezen voor het plaatsen van een zonneboiler. Als zonnepanelen op uw dak geen mogelijkheid is omdat u in een appartementencomplex woont of als uw dak hiervoor niet geschikt is, kunt u kiezen voor een zonneproject. Aanvullende mogelijkheden binnen het kader van de lening zijn keuze voor isolatie, zoals HR++-glas of het laten plaatsen van een warmtepomp.

Titel project
NE-ned

Levensloopbestendig door lening of subsidie

U kunt uw woning levensloopbestendig maken zodat u ook als u ouder wordt in uw fijne woning kunt blijven wonen. Plaats een inloopdouche of zorg dat deuren, gordijnen en lichten op afstand te bedienen zijn. U kunt ervoor kiezen om uw drempels weg te halen of de slaap- en badkamer naar de begane grond te verplaatsen. Het kan zo zijn dat er asbest wordt aangetroffen, tijdens het doorvoeren van de maatregelen om uw woning levensloopbestendig te maken. In dat geval kunt u de verwijderingskosten hiervan meefinancieren in de duurzaamheidslening. Het belangrijkste is dat u gezond blijft, de woning duurzamer én toekomstbestendig wordt.

Bekijk onze projecten

Een greep uit onze projecten

29 zonnepanelen

Doenrade​

10 zonnepanelen

Nederweert

14 zonnepanelen

Wessem

Zonnepanelen kopen van Natuurlijk Energie

Met zonnepanelen van Natuurlijk Energie wekt u na plaatsing al uw eigen stroom op. De duurzaamheidslening heeft u dus snel weer terugverdiend. Onze monteurs plaatsen de zonnepanelen binnen één dag.

Samen met u kunnen ze snel de opbrengst berekenen. Onze zonnepanelen zijn van de beste kwaliteit en leveren een hoog rendement op. Benieuwd wat de kosten bedragen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Customers reviews

Wat zeggen onze klanten

“Ze zijn duidelijk, ze zijn correct, ze houden zich aan de afspraken, de montage is goed en de prijs is zeker goed, ze heten Natuurlijk Energie.”
Hub, Doenrade
Zonnepanelen woning
“Vriendelijke en deskundige voorlichting en perfect werk geleverd door de installatiemonteurs, ook alles netjes opgeruimd en dit alles in de regen. Dank je wel.”
Peter, Nunhem
Zonnepanelen woning